Sylting av epler



En liten kraftanstrengelse før frokost i dag! 

Vi har reddet en del av eplene før vi reiser på ferie!  En god ladning eplemos står nå til avkjøling på benken. 
Dette skal bli deilige desserter og kaker utover vinteren. 

I år har jeg faktisk syltet mer enn jeg noengang har gjort.  Masse gratis og godt i skog og hage har fylt nesten alle de gamle glassene jeg hadde samlet på meg.  

Kommentarer

  1. Stort arbejde med at skrælle æblerne og fjerne kernehusene, men når det er gjort er man bare så glad, ikke!
    Så flittig du er,
    klem Helle

    SvarSlett
  2. Er jo kjempegodt å ha saft og syltetøy en kan ta frem utover vinteren.
    Jeg har og saftet og syltet mye mer enn noen gang i år.
    Har jo vært mye å hente av. Vi har ikke mer en 10-15 epler på de
    to små treene våre. Men det blir nok mer når de får vokst seg store.
    God ferie til deg :)

    SvarSlett
  3. Det så utrolig godt ut :)
    Skikkelig høststemning også.
    Ønsker deg en super helg.

    Kristin

    SvarSlett

  4. Oi, dette er jo en kjempejobb. Så flinke dere har vært! Nå kan dere glede dere over det som er gjort og kose dere med deilig dessert utover høsten og vinteren.

    God ferie.

    Klem fra Hjørdis


    SvarSlett
  5. Epler som syltetøy, mos, most er så godt.
    God ferie.

    :) Inger

    SvarSlett

Legg inn en kommentar